Video Royaltywatcher Jo De Poorter: “Pijnlijk en dramatisch wat Harry gedaan heeft voor zijn grootmoeder”

Het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan Markle sloeg al vrij snel om naar een drama voor de Britse koninklijke familie. Queen Elizabeth zag haar kleinzoon niet graag vertrekken naar de Verenigde Staten. Hoe staat zij dan nu tegenover Meghan Markle? We vroegen het aan royaltykenner Jo De Poorter.  

“De manier waarop prins Harry met Meghan Markle aankwam, was misschien wel het pijnlijkste punt uit Queen Elizabeth haar leven. Ze had in het begin al vrij snel een goed contact met Meghan”, legt Jo De Poorter uit aan Showbizz24.

“Als je echt wil verbinden met haar, moet je praten over paarden of honden. Meghan had destijds zelf twee honden. Op basis van hun gevoel voor dieren hebben ze heel snel contact gemaakt.”

In eerste instantie klikte het dus tussen de Queen en Meghan. “Maar de Queen heeft zich daar zwaar in vergist. Ze heeft niet gedacht dat Harry haar de rug zou toekeren. Dat is een heel pijnlijk en dramatisch punt geweest als vorstin, maar ook als grootmoeder”, besluit De Poorter.

Meer details over de band tussen Queen Elizabeth en Meghan Markle vertelt Jo De Poorter in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.