Royaltywatcher is iets opgevallen bij koningin Paola en zoon koning Filip: "Geen evident tafereel"
COS
Royaltywatcher is iets opgevallen bij koningin Paola en zoon koning Filip: "Geen evident tafereel"
Foto: Photonews

Na de documentaire over prinses Delphine krijgen we binnenkort ook een documentaire over koningin Paola te zien. Opvallend: koning Filip en prins Laurent werkten mee aan de documentaire.

De documentaire over koningin Paola wordt vrijdag 18 februari uitgezonden op RTBF, later zal die ook te zien zijn op Eén. Onlangs lekte er al een uitspraak van Paola en nu is er ook een opvallende foto opgedoken.

Op die fot zitten Paola, zoon koning Filip en schoondochter koningin Mathilde gezellig op de sofa, al lachend kijken ze naar oude foto's. "Wie hun verleden kent en beseft hoe dat nog steeds weegt op hun relatie, weet dat dit geen evident tafereel is", zegt royaltywatcher Wim Dehandschutter in Het Nieuwsblad.

"Opvallend: ze zitten in dezelfde groene zetel waarin Delphine zat bij haar veelbesproken ontvangt bij Albert en Paola, na haar erkenning. Leg de twee foto's naast elkaar, en er zit een opmerkelijk verschil in sfeer", zegt hij.

Zo is er geen sprake van afstand bij Paola, Filip en Mathilde en is er oprechte emotie van hun gezichten af te lezen. "En vooral: geen handtas op de schoot van Paola, alsof ze klaar zit om elk moment weg te lopen", aldus Wim Dehandschutter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.