Video Royaltyexpert Jo De Poorter is er niet zo zeker van dat het zal gebeuren: “Nog heel veel problemen op tafel rond Harry en Meghan”

De jongste dochter van Meghan Markle en prins Harry kwam nog nooit op het land van haar vader. Zal Lilibet met haar ouders ooit nog voet zetten op het Verenigd Koninkrijk? Royaltyverslaggever Jo De Poorter vertelt ons meer.

“In juni zijn de jubileumfeesten van Queen Elizabeth, dan wordt gevierd dat ze 70 jaar op de troon zit. Dat zou een gelegenheid kunnen zijn voor Meghan Markle en prins Harry om naar het Verenigd Koninkrijk te komen”, aldus Jo De Poorter.

“Maar er zijn nog heel veel problemen die op tafel liggen. Onder andere het probleem rond de veiligheid van Harry, Meghan en de kinderen. Wie gaat die veiligheid verzorgen? Wie gaat daarvoor betalen? Dat zijn dingen die moeilijk op te lossen zijn”, aldus Jo aan Showbizz24.

“Als je weet dat Harry voor de herdenking van zijn moeder (prinses Diana) alleen vanuit de Verenigde Staten kwam, weet ik niet of dat iets zegt over wat er in juni zal gebeuren. Alles ligt nog open.”

Het volledige gesprek bekijk je in onze video hieronder. Daarin vertelt Jo De Poorter onder andere meer over met wie prins Harry nog wél contact heeft. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.