Prins Harry en Meghan Markle opnieuw in discussie na deal met Netflix: “Nee, ik doe het niet”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle sloten een deal af met Netflix. De deal levert hen zeker 75 miljoen euro op. Maar er is nu discussie ontstaan.


 

De deal is een geschenk uit de hemel voor Meghan. Het levert niet alleen veel geld op, ze mag ook meespelen in producties die Netflix maakt.

Komt dat goed uit want Meghan wil heel graag weer gaan acteren. Bij Netflix weten ze maar al te goed dat Meghan veel kijkers lokt.

En Netflix wil nog een stap verder gaan. Ze willen dat ook Harry gaat acteren. “Het publiek wil hen zien”, zeggen Amerikaanse showbizzkenners in TV- Familie.

Weer discussie

En ook Harry moet dus opdraven. “Hij is heel populair en heeft veel cameraprésence”, gaat men verder. “Hij is eigenlijk een geweldige presentator.”

“Maar Harry ziet dat niet zitten. Hij wil liever achter de schermen werken.” En dat zorgt dan weer voor discussie met Meghan. “Maar daar raken ze wel uit.”

“Overigens is dat niet de enige deal die er kan komen. Ze spreken ook nog met Spotify om voor het bedrijf een podcast te maken. Die overeenkomst zou opnieuw een paar miljoenen kunnen opleveren.”