Prins Harry en Meghan Markle krijgen erg pijnlijk signaal van prins William en Kate Middleton
COS

Van 2 tot en met 5 juni werd er in het Verenigd Koninkrijk feest gevierd. Het Platinum Jubilee van Queen Elizabeth werd over heel het land gevierd.

Ook prins Harry en Meghan Markle zakten af naar het Verenigd Koninkrijk om enkele festiviteiten bij te wonen, al bleven ze grotendeels op de achtergrond. Op zaterdag 4 juni hadden Meghan en Harry zelf wat te vieren.

Lilibet vierde haar eerste verjaardag. In Frogmore Cottage, hun woning in Windsor, organiseerden Meghan en Harry een verjaardagsfeestje voor Lili. Ze hadden daarvoor enkele vrienden uitgenodigd.

Ook Kate Middleton en prins William zouden volgens Page Six een uitnodiging ontvangen hebben, maar ze gingen daar niet op in. Kate en William lieten het feestje aan zich voorbijgaan en trokken met George (8) en Charlotte (7) naar Wales, waar het Platinum Jubilee ook werd gevierd. 

Uiteindelijk zouden Meghan, Harry, Archie en Lili zelfs vertrokken zijn zonder echt tijd te hebben doorgebracht met Williams gezin. Zo zou er ook geen ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen Archie (3) en Lili (1) en hun neefjes en nichtje. Een pijnlijk signaal dat een verzoening nog ver weg is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.