Prins Harry doet droevige vaststelling over vader prins Charles tegenover Meghan Markle
COS
Prins Harry doet droevige vaststelling over vader prins Charles tegenover Meghan Markle
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle zijn nu al twee jaar geen werkende royals meer. Ze besloten enkele maanden na de komst van hun zoontje Archie het Verenigd Koninkrijk te verlaten.

Toen Meghan Markle werd voorgesteld als de nieuwe vriendin van prins Harry, werd ze warm onthaald door het Britse volk. De Britse tabloids hadden het echter op de Amerikaanse actrice gemunt. Er zat niets anders op dan vertrekken.

De druppel kwam er toen de Britse tabloids een brief van Meghan lekten die ze naar haar vader had geschreven. Ze smeekte hem om niet meer met verslaggevers te praten.

Tot haar huwelijk had Meghan een goede band met haar vader gehad. Sindsdien is ze van hem vervreemd. Volgens Meghan heeft de giftige tabloidcultuur ervoor gezorgd dat er twee families uit elkaar getrokken werden.

Ook prins Harry zag de eens zo sterke band met zijn familie verdwijnen. "Harry zei tegen me: 'Ik heb mijn vader verloren door deze gang van zaken.' Het hoeft voor hem niet hetzelfde te zijn als het voor mij was, maar dat is zijn beslissing", zegt Meghan in The Cut.

Meer nieuws

Meer nieuws

.