Pijnlijk voor prins Harry: 'Daarom was hij niet op tijd om afscheid te nemen van Queen Elizabeth'
COS
Pijnlijk voor prins Harry: 'Daarom was hij niet op tijd om afscheid te nemen van Queen Elizabeth'
Foto: Photonews

Op 8 september overleed de Britse Queen Elizabeth. Op maandag 19 september namen de Britten en de rest van de wereld afscheid van de koningin die 70 jaar op de troon zat.

Op 8 september zakte de koninklijke familie af naar Schotland om afscheid te nemen van Queen Elizabeth. Prins Harry wou zijn vrouw Meghan Markle meenemen naar Balmoral. Koning Charles zou zijn zoon echter opgebeld hebben om te zeggen dat het "niet gepast" was om haar mee te nemen.

Harry probeerde zijn vader te overtuigen. "Harry was zo druk bezig met Meghan naar Balmoral te krijgen en met ruzie te maken met zijn familie dat hij zijn vlucht miste", zegt een insider aan The Sun. Prins William, prins Andrew en prins Edward zaten wel op de vlucht. 

Harry moest zelf een manier zien te vinden naar Schotland af te zakken. Uiteindelijk landde hij rond 18.30 uur, minuten nadat de dood van de Queen wereldkundig gemaakt was. De 'lievelingskleinzoon' van de Queen miste zo zijn kans om afscheid te nemen van zijn grootmoeder

Harry weigerde vervolgens om te dineren met Charles, William en Camilla. "Harry is altijd welkom om bij zijn vader te dineren als hij in het land is, maar Harry was zo woedend dat hij weigerde met zijn vader en broer te eten." In de plaats daarvan bleef hij in het gezelschap van Edward en Andrew.

Meer nieuws

Meer nieuws

.