Meghan Markle en prins Harry lopen een blauwtje: "Hij heeft hun uitnodiging geweigerd"
COS

Meghan Markle en prins Harry wonen nu al twee jaar in de Verenigde Staten. Ze kochten er een villa in Montecito ter waarde van zo'n 13 miljoen euro.

Prins Harry en Meghan Markle werden onlangs uitgenodigd door een oude bekende. Sadiq Khan, de burgemeester van Londen, nodigde het koppel uit voor een feestje in Los Angeles. Die uitnodiging lieten ze aan zich voorbijgaan.

Ze nodigden de burgemeester op hun beurt uit voor een bezoekje bij het koppel thuis, maar daarop wou Khan niet ingaan. "Omwille van logistieke moeilijkheden", volgens een woordvoerder, maar er zou meer aan de hand zijn.

Khan is een vriend van prins William en wou door de uitnodiging te weigeren waarschijnlijk voorkomen dat hij betrokken werd bij de 'oorlog' tussen de koninklijke familie en de Sussexes. Dat schrijft Daily Mail.

"Hoewel Harry en Meghan half gescheiden zijn van de koninklijke familie, moeten ze oppassen dat ze geen politieke loyaliteit tonen. Sadiq Khan had gelijk toen hij de uitnodiging afwees", zegt auteur Norman Baker aan MailOnline.

Meer nieuws

Meer nieuws

.