Meghan Markle bijzonder hard aangepakt: "Ze is een manipulatieve pestkop"
COS
Meghan Markle bijzonder hard aangepakt: "Ze is een manipulatieve pestkop"
Foto: Photonews

Meghan Markle en prins Harry waren deze week aanwezig in het Verenigd Koninkrijk voor de uitvaart van Queen Elizabeth II. Intussen is het koppel weer in de Verenigde Staten.

Meghan Markle is nog maar net vertrokken of ze wordt opnieuw beschuldigd van pestgedrag. Deze keer beweert Ben Goldsmith dat Meghan een "pestkop" is. Dat schrijft de financier en broer van Britse minister Zac Goldsmith op Twitter.

Goldsmith reageerde op een tweet waarin iemand beweert dat de Britten niet van Meghan houden omdat ze een zwarte vrouw is. Daar is de Brit het niet mee eens. 

"We zijn allesbehalve perfect, maar poll na poll toont aan dat het Britse volk tot de meest gastvrije en minst racistische mensen ter wereld behoren. In het begin was Meghan geliefd. Een menigte verzamelde zich voor de trouw", reageert Goldsmith.

"Mensen vinden Meghan niet leuk, omdat ze een manipulatieve pestkop is die betrapt is", zegt hij nog scherp. "Meghan is de personificatie geworden van de komst van gestoorde Amerikaanse cultuuroorlogen in Groot-Brittanië."

https://twitter.com/BenGoldsmith/status/1572483538863243267

Meer nieuws

Meer nieuws

.