Koningin Maxima neemt besluit over dochter prinses Amalia: “Is geen fijn vooruitzicht”
PMN

Prinses Amalia krijgt straks haar dotatie van 1,5 miljoen euro per jaar. Dat gebeurt van zodra ze achttien jaar geworden is.

“‘Zet daar toch de schaar in’, schrijven kijkers. En ik snap die kritiek wel. Als ik mezelf op tv zie, moet ik toegeven dat m’n kapsel er soms ontploft uitziet. Het oogt te vettig en samengeklit”, reageert Werner De Smedt. “Julie heeft me ook al onder mijn voeten gegeven.”

“Voor het welzijn van de kijker overweeg ik zelfs om m’n haar af te scheren. Maar Julie steigert als ik daarover begin. Ze zegt dat ik een gorillaschedel heb. Mijn voorhoofd steekt nogal ver naar voren en ze is bang dat ik er zonder lang haar niet uit zal zien. ‘Hou het wild, maar verzorgd’, zegt ze. Dus luister ik naar haar, hé. Ik verloor al eens een lief omdat ik m’n haar had geknipt, zoiets overkomt mij geen tweede keer.”

Ook bij 'Familie' zijn ze niet echt fan van zijn wilde coupe. “Daar zouden ze niks liever willen dan dat ik eens voor een nieuwe look ga. Het zou hen veel leed en werk besparen. Het springt vaak alle kanten op.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.