"Koning Filip en koningin Mathilde hebben grote fout gemaakt bij prinses Elisabeth"
WVDS
"Koning Filip en koningin Mathilde hebben grote fout gemaakt bij prinses Elisabeth"
Foto: Photonews

Kroonprinses Elisabeth volgt momenteel een opleiding in Engeland. Het paleis hoopt daarmee de oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde buiten de spotlights te houden. Een idee dat volgens royalty expert Thierry Debels totaal zal mislukken.

“Het paleis heeft kroonprinses Elisabeth nu weggestuurd naar het Verenigd Koninkrijk om weg te zijn van de pers en de royaltywatchers. Maar dat is een grote fout, want in Engeland zijn er meer royaltywatchers dan hier", vertelt royaltywatcher Thierry Debels aan Showbizz24.

“Ik heb al gehoord dat de krant ‘The Daily Mail’ één persoon heeft aangesteld om exclusief het reilen en zeilen van prinses Elisabeth in de gaten te houden. De royaltypers is in Engeland veel talrijker en belangrijker dan hier.”

“Ze zijn ook veel agressiever dan in België. De enige oplossing om dat te vermijden zou zijn geweest om naar Amerika te gaan, dan zou Elisabeth aan het oog van de media zijn ontsnapt. Koning Filip heeft dat tijdens zijn opleiding gedaan en dan val je volledig buiten de spotlights.”

“Ik hoop op veel fratsen”

“Ik hoop dat we nog veel fratsen van Elisabeth gaan meemaken. Jonge mensen moeten fouten maken om daarvan te leren.” 

“Maar de pers zal het weten, daar moeten ze zich aan het paleis geen illusies over maken. Als ze op stap gaat met vriendinnen zullen wij het zeker ook weten”, besluit Thierry Debels.

Wil je meer weten over het leven van de jongste generatie royals? Het boek ‘De jonge royals van België’ van Thierry Debels is te koop bij de Standaard Boekhandel.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.