“Donald Trump wil prins Harry persoonlijk het land uitzetten”
COS
“Donald Trump wil prins Harry persoonlijk het land uitzetten”
Foto: Photonews

Sinds juli hebben prins Harry en Meghan Markle hun intrek genomen in hun nieuwe villa. Het koppel is niet van plan om terug te keren naar het Verenigd Koninkrijk.

Prins Harry en Meghan Markle hebben zich definitief gevestigd in Montecito, Santa Barbara. Meghan is Amerikaanse, maar Harry natuurlijk niet. Harry zou dus een toeristenvisum hebben aangevraagd, waarmee hij enkele maanden in de VS mag blijven.

Hij zou dus wel regelmatig terug naar het Verenigd Koninkrijk moeten om dat visum te vernieuwen. Harry zou een green card, een verblijfsvergunning van tien jaar, kunnen aanvragen. Dat is echter een erg lang proces.

Donald Trump zou het koppel alleszins goed in het oog houden. “Omdat Harry en Meghan al kritiek op hem en zijn beleid hebben geuit, zou hij niet liever doen dan Harry persoonlijk het land uitzetten”, citeert Primo een bron dicht bij de Amerikaanse president. “Ze hebben van Trump een vijand gemaakt en vanaf hij de kans ziet om hen te pakken, zal hij die niet aan zich laten voorbijgaan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.