“De ruzie tussen prins William en Harry is veel erger dan mensen denken”
COS

Van prins William en prins Harry wordt al lange tijd beweerd dat ze niet door één deur kunnen. Volgens biograaf Robert Lacey mogen we die geruchten geloven.

Robert Lacey was vroeger onderzoeksjournalist en legt zich tegenwoordig vooral toe op het koningshuis. Zoals hij bij als zijn boeken over het koningshuis doet, stuurde hij enkele hoofstukken naar Buckingham Palace ter revisie, maar deze keer bleef zijn werk ongelezen en zelfs ongeopend.

Volgens de auteur, die ook consultant bij ‘The Crown’ van Netflix, werden ze afgeschrikt door de titel ‘Battle of Brothers’. “Maar de titel is correct én belangrijk”, zegt hij aan Daily Mail. “Toen ik de zogezegde ruzie begon te onderzoeken, geloofde ik het niet.”

“Ik dacht dat de media iets voorstelden wat er niet was. Ik wilde het eerlijk gezegd niet geloven. Niemand van ons wil het geloven. Maar het bestaat écht. En het is zelfs veel erger dan iedereen zich durft voorstellen.”

“Als deze breuk niet op een of andere manier wordt opgelost, dan zal die binnen enkele jaren bekend staan als een van de trauma’s die de monarchie hebben veranderd zoals de dood van Diana.” Volgens Robert is er nog tijd om de wonden te helen. “Maar op dit moment werkt het paleis niet in die richting.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.