Siska Schoeters aangedaan door wat haar kinderen gaan doormaken: “Zij zijn hier vooral slachtoffer van”
Siska Schoeters aangedaan door wat haar kinderen gaan doormaken: “Zij zijn hier vooral slachtoffer van”
Foto: Photonews

Volgende week start het nieuwe schooljaar. Een normale start wordt het niet. Ook Siska Schoeters heeft er haar bedenkingen bij.
 

Siska Schoeters en haar man, Thomas De Soete, vormen een samengesteld gezin. Samen hebben ze twee kinderen, Minnie en Lucien. Verder heeft Thomas nog twee kinderen uit een vorige relatie.

Ze hebben er niet meteen schrik voor als straks hun kinderen terug naar school moeten gaan. “Onze gezinssituatie maakt dat we al veel langer expert zijn in het leggen van uitdagende puzzels”, vertelt Thomas in Dag Allemaal.

Maar toch maakt Siska zich een bedenking bij heel deze bijzondere situatie: “Voor hen maakt het dat wel niet minder lastig, want als ouder hoor je eigenlijk niet te klagen over die lastige puzzels, het gaat om het welzijn van de kinderen. Zij zijn hier toch vooral slachtoffer van. En dat doet me iets.”

“Het is al moeilijk genoeg om de aandacht erbij te houden, laat staan als je de helft van je zuurstof nog eens mist. Hopelijk dragen onze kinderen hier niet te lang de gevolgen van, maar ik vrees ervoor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.