Anke Buckinx krijgt verrassende vraag van luisteraars Joe
PMN
Anke Buckinx krijgt verrassende vraag van luisteraars Joe
Foto: Medialaan

Anke Buckinx is te gast in ‘My Rigorgeous Life’ op TV Plus. Dat kan je bekijken bij Telenet.

Op TV Plus (Telenet) kan je wekelijks kijken naar ‘My Rigorgeous Life’, waarin de gastvrouwen Laurie De Moor en Caroline Rigo (Rigorgeous), afwisselend, vrouwen ontvangen in hun make-up stoel. 

Ze helpen hen met tips en advies voor hun beautyproblemen. De verhalen van de stoelgasten, die druk worden bekeken en besproken op sociale media, krijgen een vervolg. In de eerste van een reeks nieuwe afleveringen verwelkomt Laurie personality, columniste en JOE-ochtendpresentatrice Anke Buckinx

Openhartig deelt ze enkele beautygeheimen, maar praat ze ook over haar dagelijkse struggle: “Ik neem ’s ochtends toch wel een halfuurtje de tijd in de badkamer voor mijn make-up en haar.” 

“Als ik niet mijn hele gamma make-up gebruik, vragen mensen in de radio-app: ‘Anke, ben je ziek of ben je moe?’ (lacht). Ik heb wallen, omdat ik weinig slaap en dat zie je snel als ik in beeld kom.” 

“Het zou super zijn mocht er een productje bestaan dat me eruit laat zien alsof ik twintig uur heb geslapen”, zegt Anke lachend. In een nieuwe ‘My Rigorgeous Life’ gaat Anke samen met Laurie op zoek naar de perfecte make-up om haar dagelijkse ochtendshow mee te presenteren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.