Sarah Puttemans heeft vervelend nieuws over haar puppy Joey
LHX
Sarah Puttemans heeft vervelend nieuws over haar puppy Joey
Foto: YouTube Sarah Puttemans

Voor Sarah Puttemans en Viktor Verhulst kende 2023 een mooi einde. Ze verwelkomden een superschattig nieuw gezinslid.

Joey is de puppy die Sarah Puttemans en Viktor Verhulst enkele weken geleden in huis namen. Ze zijn in de wolken met hun nieuwe aanwinst en delen voortdurend beelden van het beestje op sociale media.

Toch is een puppy in huis niet enkel rozengeur en maneschijn, ondervinden ze. "Ik moet eerlijk zeggen: ik heb het hele puppyverhaal niet onderschat, maar het is echt wel heel veel werk", geeft Sarah toe in haar vlog.

"We hebben wel geluk dat hij niet heel veel weent en dat hij goed doorslaapt. Maar het is wel elke ochtend om zes uur opstaan en om twee uur gaan slapen. Dus we zijn wel echt vrij moe."

Ze hoopt dat haar mama binnenkort eens even op Joey kan passen, zodat zij en Viktor wat slaap kunnen inhalen. "Het is echt wel heel heftig geweest, maar bon, het blijft superleuk en hij doet het heel goed."

Het is duidelijk dat de voordelen nog steeds opwegen tegen de nadelen. Sinds de komst van Joey merkt Sarah immers een grote verbetering.

De afgelopen tijd heeft ze veel stress gehad, maar sinds Joey er is, gaat het beter. Als ze met hem bezig is, kan ze even haar hoofd leegmaken. "Dat doet mij wel echt deugd. We gaan elke ochtend wandelen. De frisse lucht is goed om na te denken over nieuwe ideeën en zo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

Meer nieuws

Meer nieuws

.