Er is straf nieuws over tweede seizoen van 'Celebrity MasterChef'
LHX
Er is straf nieuws over tweede seizoen van 'Celebrity MasterChef'
Foto: Play4

In oktober eindigde het eerste seizoen van 'Celebrity MasterChef'. Het was Linde Merckpoel die de trofee won.

In de finale van 'Celebrity MasterChef' namen Hakim Chatar, Boris Devis en Linde Merckpoel het tegen elkaar op. Uiteindelijk was het Linde Merckpoel die de overwinning in de wacht sleepte.

Op de dag van de finale kwam Play4 met mooi nieuws. Het programma haalde gemiddeld een half miljoen kijkers. Daarom komt er in 2024 een tweede seizoen, met opnieuw tien bekende hobbykoks.

(Lees verder onder de post.)

Opnieuw zal topchef Nick Bril een van de juryleden zijn. Hij komt deze week langs in de podcast 'Achter de schermen' om alvast een tipje van de sluier op te lichten over het komende seizoen.

"We zijn nu vol in opname", onthult hij. Volgens hem gaat het er tot nu toe vrij emotioneel aan toe.

"Mijn stem is wat verloren gegaan omdat ik gisteren redelijk hard van m'n kloten heb moeten maken. Ik heb veel tranen zien vloeien."

"De spanningsboog zit wel een stukje hoger dan vorig seizoen", klinkt het veelbelovend. "Ik denk dat de lat wat hoger ligt."

Viktor Verhulst, die ook te gast is in de podcast, kan vertellen dat de lat in het voorbije seizoen óók al erg hoog lag. Zijn vriendin Sarah Puttemans nam immers deel.

"Ze hebben bij mij gepolst of ik wilde meedoen, maar ik vond de voorbereidingstijd veel te kort", vertelt hij. Ik heb vorig seizoen gekeken, en inderdaad, je moet wel wat kunnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.