Dilano doet markante uitspraak over Sabeau na exit in ‘Big Brother’
ASX
Dilano doet markante uitspraak over Sabeau na exit in ‘Big Brother’
Foto: Play4

Over exact vier weken weten we wie de winnaar wordt van ‘Big Brother’. Eén ding staat vast; Dilano wordt het alvast niet. De 25-jarige Nederlander werd gisteravond onherroepelijk uit het spel gestemd.

Tot grote verrassing van de jonge sportieveling. Dilano zat samen met Alice en Danny op de genomineerdenbank. Alice wist het hoogste aantal stemmen binnen te halen, dus moest het pleit beslecht worden tussen Dilano en de 53-jarige politie-inspecteur uit Roosdaal.

“Ik ben enigszins verrast dat ik het niet gehaald heb van Danny”, klinkt het verbaasd. “Hij heeft het spel de laatste tijd heel bizar gespeeld, veel geroddeld, dus ik had wel verwacht het van hem te winnen”, verklaart Dilano.

In totaal verbleef de Nederlander negen weken in het bekendste huis van Vlaanderen én Nederland. De kijkers thuis zagen ook hoe hij en Sabeau steeds dichter naar elkaar toegroeiden. Nu beiden uit het huis zijn, is iedereen razend benieuwd of het iets kan worden tussen de twee.

“Naar mijn gevoel had het wel iets meer kunnen worden, maar je zit natuurlijk in een spel waarnaar half Nederland en Belgie zitten te kijken”, verklaart Dilano. “Misschien als ik haar straks terugzie, dat ik denk: Ja leuk, maar that’s it”, klinkt het ietwat besluiteloos.

Meer nieuws

Meer nieuws

.