Big Brother Wat is daar aan de hand? 'Haar in de boter bij voormalige beste vrienden uit 'Big Brother''
COS
Wat is daar aan de hand? 'Haar in de boter bij voormalige beste vrienden uit 'Big Brother''
Foto: GoPlay

'Big Brother' loopt al bijna op z'n einde. Op 1 april wordt de finale gespeeld. Dan weten we wie Jill Goede en Salar Abbasi Abraasi opvolgt al winnaar.

In 'Big Brother' maken de bewoners niet alleen kans om een geldprijs mee naar huis te nemen. Wat voor velen misschien nog waardevoller is, zijn de vriendschappen voor het leven die ontstaan in het huis.

Uit het eerste seizoen vormen Naomi Timmerman, Liese Luwel, Nick Kraft, Michel Hennipman en Julie Vanderzijl nog steeds een hechte kliek. Ook in het tweede seizoen leken er vriendschappen voor het leven te zijn gemaakt.

Winnaar Salar Abbasi Abraasi en Nouchine Broodhaers hadden een sterke band. "Door dit seizoen besef ik hoe hard ik deze winst te danken heb aan Nouchine", schrijft Salar op Instagram. Maar zijn ze nog steeds zo close?

Opvallend is dat we Salar en Nouchine al een hele tijd niet meer samen hebben gespot. Nog duidelijker dat er een haar in de boter zit: Salar en Nouchine volgen elkaar niet meer op Instagram. Wat is daar aan de hand?

https://twitter.com/Salarrr_/status/1633057119711682561

Meer nieuws

Meer nieuws

.