Veel verontwaardiging over nieuwigheid in 'Klopjacht': "Triestig!"
LHX

Het tweede seizoen van 'Klopjacht' is volop aan de gang. Er is een opvallende verandering tegenover het vorige: er is dit keer een kliklijn.

Dit seizoen kunnen de 'Klopjacht'-kijkers de speurders helpen bij hun zoektocht. Ze kunnen namelijk de kliklijn bellen en de kandidaten verklikken. Als hun tip leidt tot een arrestatie, maken ze kans op een beloning van 500 euro.

Daardoor werden Demi en Ilias in de tweede aflevering al gearresteerd, en het ziet ernaar uit dat er nog een pak meer arrestaties zullen volgen. Veel van de kijkers vinden dat maar niks.

"Hoe in godsnaam krijg je in seizoen 2 een leuk programma volledig naar de kloten?", wordt er geschreven op Twitter. "De vorige editie was veel spannender, veel leuker en veel eerlijker voor de vluchters."

"Zo is het wel heel gemakkelijk voor de speurders. Blijf nu maar eens uit hun handen. Deze toevoeging was voor niets nodig!", klinkt het ook. "Triestige Play4 en triestige speurders!"

Heel wat mensen zijn ook teleurgesteld dat zoveel mensen er geen probleem mee hebben om de vluchters te verraden. "Dat mensen effectief tips gaan doorgeven... Wij zijn echt een triestig en irritant volk", is de conclusie. "Zot hoeveel klikkers er in België rondlopen. Voor 500 euro, mannekes."

https://twitter.com/FoetsWim/status/1566492605503913990?s=20&t=JlQZ-JurGAC-tLd0DO17CA

Meer nieuws

Meer nieuws

.