Big Brother Nouchine uit 'Big Brother' komt met erg verrassend nieuws over Nawel
COS
Nouchine uit 'Big Brother' komt met erg verrassend nieuws over Nawel
Foto: GoPlay

'Big Brother' keert in januari terug met het derde België-Nederland seizoen. Het belooft voor de deelnemers het avontuur van hun leven te worden.

Aan het einde van de rit is er maar één persoon die 'Big Brother' wint en met het geld naar huis gaat, maar eigenlijk zijn er veel meer winnaars. Veel deelnemers gaan immers met vriendschappen voor het leven naar huis.

Dat was zeker ook het geval voor Nouchine Broodhaers. Zij sneuvelde net voor de finale, maar verliet het 'Big Brother'-huis wel met mooie vriendschappen. Enerzijds met winnaar Salar Abbasi Abraasi en anderzijds met Nawel Seghairi.

Nouchine en Nawel wonen allebei in Gent en brachten het afgelopen jaar dan ook veel tijd met elkaar door. Nu gaan ze nóg meer tijd met elkaar kunnen spenderen, want de dames hebben verrassend nieuws.

"Officieel: ons gezin bestaat nu uit 5! Welkom liefste Nawel", schrijft Nouchine bij een foto met haar huisgenoten. "We hebben al drie maanden mogen oefenen, hè", reageert Nawel. Nouchine en Nawel mogen zich opnieuw huisgenoten noemen.

https://www.instagram.com/p/ClWrsDCLTle/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.