Big Brother Kijkers kunnen hun oren niet geloven en eisen dat Big Brother ingrijpt: "Dit is zo oneerlijk en heel vals"
COS
Kijkers kunnen hun oren niet geloven en eisen dat Big Brother ingrijpt: "Dit is zo oneerlijk en heel vals"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' is het deze week Fight For Your Power Week. In de vorm van kracht- en denkspelletjes kunnen bewoners de Power of Nomination of de Secret Room winnen.

Ook maandag was er een spelletje. Daar lijkt wel wat gesjoemel aan te pas gekomen te zijn. In de keuken horen we Bart aan Michelangelo toegeven dat hij met zijn voet de grond geraakt heeft en dat Ali, die dat aangaf aan Big Brother, dus gelijk had.

"Bart, waar ben je nu met je principes?", klinkt het op Facebook. "Dit is toch niet eerlijk, Big Brother?" Veel kijkers zijn niet te spreken over het incident. "Oh wauw, Ali zegt dat echt niet zomaar... Hij benoemde het tijdens het spel en Big Brother ontkende het, dus liet Ali het vallen."

"Ik hoorde het Ali twee keer zeggen dat Bart met zijn voet op de grond kwam en nu geeft hij het zelf toe. Het ligt er dik op dat Ali niet mag winnen", klinkt het verder. "Big Brother wil niet dat Ali wint en zal daar ook alles aan doen", vindt nog iemand.

"Bart, hoe laag kan je vallen? Gun je dan iemand anders de overwinning niet die het eerlijk speelt?", vraagt iemand zich af. "Ze moeten Bart nu een stap achteruit laten zetten en Ali een stap vooruit. Dit is zo oneerlijk en heel vals", aldus nog een misnoegde kijker.

https://twitter.com/Juffie70/status/1633008974634024963

Meer nieuws

Meer nieuws

.