Kat Kerkhofs volledig van slag: "Mijn hart voelt zwaar wanneer ik het zie"
COS
Kat Kerkhofs volledig van slag: "Mijn hart voelt zwaar wanneer ik het zie"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Twee zware aardbevingen hebben het zuiden van Turkije en het noorden van Syrië zwaar getroffen. Er werden al 4.300 dodelijke slachtoffers geteld.

Het zuidoosten van Turkije is in de nacht van zondag op maandag getroffen door een aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter. De beving werd gevoeld tot in Syrië, Cyprus, Israël en Libanon.

Na de eerste beving waren er verschillende naschokken en een tweede aardbeving van 7,5. Er werden al meer dan 4.300 doden en bijna 20.000 gewonden geteld. Op sociale media hebben verschillende mensen hun medeleven al betuigd.

Ook een emotionele Kat Kerkhofs, die met echtgenoot Dries Mertens en zoontje Ciro in Istanboel woont, heeft op Instagram Stories van zich laten horen. "Mijn hart voelt zwaar bij het zien van foto's van ouders die hun kinderen onder het puin zoeken."

"Al dit lijden en deze pijn veroorzaakt door deze verschrikkelijke aardbeving. We prijzen onszelf gelukkig dat Istanboel veilig was gisterenavond. Doe alsjeblieft met me mee en help de getroffen gebieden", aldus Kat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.