Jeroom maakt zich opvallende bedenking over zijn partner Élodie Ouédraogo
COS
Jeroom maakt zich opvallende bedenking over zijn partner Élodie Ouédraogo
Foto: Instagram @elodie_ouedraogo

Vanaf 5 september kunnen we bij Play4 terecht voor het jubileumseizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. In 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' keren de beste kandidaten van de afgelopen tien seizoenen terug.

In 'De Slimste Mens Ter Wereld' hebben al koppels tegen elkaar moeten spelen, maar het is ook al zo geweest dat de ene koppelhelft in de jury zat en de andere bij de kandidaten. Dat was in het afgelopen seizoen zo bij James Cooke en Dorian Liveyns.

Eerder was het ook al het geval bij Jeroom en Élodie Ouédraogo. Jeroom was toen als jurylid niet mals voor zijn partner, maar Élodie liet duidelijk blijken dat ze niet zomaar over zich heen laat lopen.

"Dat heeft mij echt heel veel goed gedaan, met mijn vrouw", zegt Jeroom in 'De Slimste Mens 20'. "Ineens zagen mensen hoe Élo effectief niet op haar mond is gevallen en dat die zelf gas kan teruggeven."

Volgens Jeroom zagen de mensen thuis door haar deelname dat geen "gewond vogeltje" was. "Dus sindsdien kon ik enkel maar nog harder gaan in mijn moppen", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.