Big Brother Jason laat plots van zich horen na schokkende exit in 'Big Brother'
COS
Jason laat plots van zich horen na schokkende exit in 'Big Brother'
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' is na Money Week en Battle Week nu Confusion Week aangebroken. De afgelopen dagen waren zowel voor de bewoners als voor de kijkers al enorm verwarrend.

Na de exit van Ilse kregen de 'Big Brother'-bewoners plots het nominatiegeluid te horen. De bewoners moesten nomineren. Het was Jason die de meeste stemmen kreeg en het huis moest verlaten.

Er klonk meteen verontwaardiging van kijkers: "Als Jason echt weg is, kijk ik niet meer." Fans vonden het niet eerlijk dat Jason zomaar moest vertrekken, zonder dat hij door de kijkers was weggestemd.

Heel wat kijkers waren er echter snel van overtuigd dat Jason helemaal niet naar huis is, maar zich opnieuw in een geheime kamer bevindt. Dat lijkt nu eindelijk bevestigd te worden.

'You got this'

Charlotte kreeg zondagavond een verrassende brief. Daarin stond een geheime missie neergeschreven. "Met de spullen los van elkaar bedoel ik dat je de stukken moet ontleden tot drie bolletjes wol", lezen we online.

"Leg ze dan dus in het gat bij de Wall achter de spiegel die open kan. Morgen tel je dan jullie getal en een getal dat je van mij krijgt bij elkaar op. Hou ons contact en deze missie strikt geheim. Char, you got this. Jason"

Charlotte heeft gebreide kledingstukken ontrafeld en de bolletjes achter de spiegel gelegd. De reststukken heeft ze in de prullenbakken verstopt. Vandaag zijn de bewoners opgestaan met een huis vol wol.

Meer nieuws

Meer nieuws

.