Big Brother Heugelijk nieuws! 'Big Brother'-finalist Kristof Timmermans voor het eerst papa geworden
COS
Heugelijk nieuws! 'Big Brother'-finalist Kristof Timmermans voor het eerst papa geworden
Foto: Instagram @swakke_timmermans

Kristof Timmermans kennen we uit het vorige seizoen van 'Big Brother'. Hij werd derde in de finale na Salar Abbasi Abraasi en Grace Rodrigues.

Aan het einde van de zomervakantie kondigde Sharon Reynaerts, de (ex-)vriendin van Kristof Timmermans, aan dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Ze verklapte er meteen bij dat zij en Kristof een dochter zouden krijgen in februari.

Nu maken Sharon en Kristof het heugelijke nieuws bekend dat hun dochtertje geboren is. "Céline, op de wereld voor wonderen. Neem je tijd, het maakt niet uit. Voor altijd onze kleine spruit", lezen we. De kleine Céline kwam op 15 februari ter wereld.

Onder de eerste foto van hun kindje krijgen Sharon en Kristof erg veel reacties. Ook van heel wat voormalige 'Big Brother'-bewoners. "Nogmaals proficiat bro", reageert Salar. "Van harte", zegt Tobias. "Proficiat schatjes", schrijft Dimi. "Gefeliciteerd! Wat een lieverd", vindt Vera.

"Proficiaaaat", klinkt het bij Nouchine. "Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter", schrijft Leroy. "Hoe schattig! Proficiat", reageert Peter. "Gefeliciteerd lieverds", schrijft Hanne. "Van harte gefeliciteerd", aldus ook Eveline.

https://www.instagram.com/p/Cou7Mv-ruGF/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.