Heel confronterend nadat Kat Kerkhofs ingrijpt bij Dries Mertens: "Puur door de stress"
COS
Heel confronterend nadat Kat Kerkhofs ingrijpt bij Dries Mertens: "Puur door de stress"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs en haar gezin wonen sinds afgelopen zomer in het Turkse Istanboel. Dries Mertens is er aan de slag bij Galatasaray. 

Voor Kat Kerkhofs was 2022 een turbulent jaar. Eerst was er de geboorte van zoontje Ciro Romeo en enkele maanden later verhuisden Kat, Dries Mertens en hun zoontje naar Turkije. Kat was er naar eigen zeggen niet op voorbereid.

Kat heeft lang gezegd dat ze in Napels zouden blijven. Beter zou het niet worden, dacht ze. "We woonden aan de zee, de baby kon opgroeien op een plek waar ik me thuis voelde, de taal sprak en veel vrienden had. Waarom zou je dan het lot tarten door weg te gaan?", zegt Kat in Het Nieuwsblad.

"Dries is daar heel lang in meegegaan, maar hij werd er ongelukkig van. Toen heb ik gezegd dat ik liever op een andere plek woonde met een gelukkige man dan in Napels te blijven met een ongelukkige."

"Toen duidelijk werd dat we naar Istanboel zouden verhuizen, heb ik gehuild. Maar ik dacht: go with the flow, het zal wel meevallen. Uiteindelijk bleek dat ook te kloppen, maar er kwam toch veel stress aan te pas. Dat weet ik omdat ik veel gewicht heb verloren. Puur door de stress."

Meer nieuws

Meer nieuws

.