Gert Verhulst over akelige gebeurtenis: "Gelukkig waren die alert"
COS
Gert Verhulst over akelige gebeurtenis: "Gelukkig waren die alert"
Foto: GoPlay

Gert Verhulst deed deze week een opvallend verhaal uit de doeken. Hij heeft onlangs samen met zijn vrouw Ellen Callebout vastgezeten in de lift van hun gebouw.

Gert Verhulst wou in 'De Tafel van Vier' niet te veel ingaan op de beangstigende gebeurtenis, maar doet dat wel in de HLN-podcast 'Mediawatchers'. Zo vertelt hij dat er in de lift geen telefoonontvangst is en je aangewezen bent op een knop in de lift.

"Je hoort dan in de verte een Nederlands stemmetje. Daaraan moet je dan uitleggen wat het probleem is, maar je voelt dat die totaal niet beseft waar je zit, wie je bent, wat je aan het doen bent, zelfs niet dat je daar vastzit", vertelt Gert.

"Gelukkig waren er nog buren in het gebouw alert en aanwezig en die hebben dan de brandweer gebeld. Die hebben dan de lift kunnen stilzetten tussen twee verdiepingen, waardoor we naar boven moesten klauteren."

"En ik moest ook Leo optillen. Ik dacht: ik doe dat even, maar ik kreeg die alleen niet naar boven", lacht Gert. "Die weegt 55 kilo, ik heb een slechte rug. Dus dan is er nog een pompier mee de lift in gesprongen. Allez, het was een heel gedoe."

Meer nieuws

Meer nieuws

.