Erik Van Looy doet straffe onthulling over zijn ex: 'Woont onder mij'
LHX
Erik Van Looy doet straffe onthulling over zijn ex: 'Woont onder mij'
Foto: VRT MAX

Presentator Erik Van Looy was 21 jaar lang getrouwd met zijn ex Nadine. Ze hebben samen een zoon, Lucas.

Erik Van Looy gingen in 2014 uiteen. Ze hebben nog een goed contact, vertelt Erik in de podcast 'Go with the flow'.

"Ik woon in hetzelfde gebouw als mijn ex-vrouw", onthult hij. "Zij woont op het gelijkvloers en heeft een mooie tuin. Op de eerste verdieping woont mijn zoon met zijn vriendin. En ik woon op de tweede verdieping. Er zijn wel aparte ingangen."

"Leuk concept, hé?", vindt hij. "Het gaat héél goed. In het begin na de echtscheiding dacht ik: ik zal hier wel rap weg zijn. Maar dat is niet gebeurd. En nu loopt het perfect.

Hijzelf heeft geen tuin, maar hij mag die van Nadine af en toe wel gebruiken. Hij moet haar dan wel even bellen. Momenteel zou hij graag een zwembad hebben, dus probeert hij haar daarvan te overtuigen.

Sinds zijn scheiding van Nadine is Erik niet altijd single geweest. Zo had hij enkele jaren lang een knipperlichtrelatie met model Ingrid Parewijck.

Ook nu is de presentator sinds kort weer gelukkig in de liefde. In 'De Slimste Mens Ter Wereld' gaf hij toe dat hij een prille relatie heeft. 

Een naam wilde hij toen nog niet vrijgeven, maar niet veel later verscheen hij op de rode loper van 'Les Misérables' samen met het 44-jarige topmodel Anouck Lepère. 'Ja, ik ben verliefd', klonk het toen.

Erik Van Looy en Anouck Lepère
Photonews

Meer nieuws

Meer nieuws

.