Big Brother Chiara uit 'Big Brother' trekt aan alarmbel na schokkende haatacties: "Voel me niet meer veilig in mijn eigen huis"
COS
Chiara uit 'Big Brother' trekt aan alarmbel na schokkende haatacties: "Voel me niet meer veilig in mijn eigen huis"
Foto: GoPlay

Enkele weken geleden namen we in 'Big Brother' afscheid van Chiara. Het bleek niet goed te gaan met haar moeder, die in het ziekenhuis was opgenomen.

Chiara was een veelbesproken bewoner in het 'Big Brother'-huis. Ze kreeg het op sociale media hard te verduren en nog steeds. Chiara spreekt zich voor het eerst uit over alle haat die ze over zich heen heeft gekregen. "Slapende honden wakker maken is wellicht nog erger, maar mensen, dit moet stoppen", klinkt het.

"Lieve iedereen, ik wil mijn leven terug. 'Big Brother' is een spel en speel al vier weken niet meer mee. Nee, ik ben niet trots op alles en ja, ik had dingen anders moeten verwoorden, maar sommigen van jullie slaan door. Jullie haat online en in mijn dm's tot daar aan toe."

"De bezoekjes aan mijn adres en mijn families adressen gaan te ver. Ik voel mij op deze manier niet eens meer veilig in mijn eigen huis. Stop hier a.u.b. mee", zegt Chiara. "Wat ik online in comments en dm voorbij moet zien komen, is misselijkmakend."

Aangifte

"Bij deze, voor de persoon die de moeite neemt om z'n koude hart uit te typen: het interesseert met niet wie je bent, de directeur van TLC, een ex-bewoner of Pardoes van de Efteling: iedereen die mij bedreigd krijgt een aangifte cadeau", onderstreept Chiara.

"Te ver is te ver", vindt Chiara. "Iedereen die me gisteren 'hypocriete teringheks' noemde omdat ik juich voor mijn vrienden die in de finale staan, ik zie jullie. Iedereen die me eergisteren 'luie trut' noemde omdat ik niet genoeg over de stemming plaatste, ik zie jullie ook."

Chiara heeft ook nog een boodschap voor haar fans. "Dankzij jullie komt er een lach op mijn gezicht. Zonder jullie was het niet mogelijk. Ik hou van jullie." Ze is trots dat haar fans liefde verspreiden. "Supermooi om te zien en blijf hier bewust van. Niemand moet dit meemaken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.