Céline Van Ouystel heeft spraakmakend nieuws
PMN
Céline Van Ouystel heeft spraakmakend nieuws
Foto: Instagram @celinevanouytsel

Céline Van Ouytsel (27) heeft groot nieuws te melden. De ex-Miss België gaat een nieuw avontuur aan. Eéntje dat we allemaal gaan kunnen volgen.

Céline Van Ouytsel, de voormalige Miss België, heeft opwindend nieuws te delen met haar fans. Ze gaat een nieuw avontuur aan dat voor iedereen te volgen zal zijn.

Céline zal deelnemen aan het populaire Play4-programma 'Over De Oceaan', waarmee meteen officieel wordt bevestigd dat er een nieuw seizoen zal komen. Het wordt al het derde seizoen van dit geweldige avontuur.

In een interview met Het Nieuwsblad deelde Céline Van Ouytsel haar enthousiasme over deze unieke kans: "Dit is het avontuur van mijn leven dat ik niet kon laten liggen, want zoiets zou ik anders nooit doen."

"Ik heb zelfs nog nooit op een boot geslapen. Tot nu toe heb ik hooguit een halve dag op een boot doorgebracht. Ja, het is behoorlijk spannend."
(Lees verder onder de foto)

Céline, die bekend staat om haar pontane persoonlijkheid, zal zich nu moeten aanpassen aan een compleet nieuwe omgeving en uitdagingen op zee.

Het programma 'Over De Oceaan' volgt de deelnemers terwijl ze een overtocht maken over de uitgestrekte oceaan. Het is ongetwijfeld een fysieke en mentale test voor elke deelnemer.

Voor Céline markeert dit avontuur een belangrijk keerpunt in haar leven, omdat ze haar grenzen wil verleggen en haar comfortzone wil verlaten.

Ze zal aan boord geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het programma biedt haar ook de kans om haarzelf beter te leren kennen en haar doorzettingsvermogen en vastberadenheid te testen.

Het wachten is nu op de start van het nieuwe seizoen van 'Over De Oceaan', waarin we Céline Van Ouytsel kunnen volgen op haar reis over de oceaan.

Het belooft een spannende en enerverende ervaring te worden die het publiek ongetwijfeld zal boeien. We kijken uit naar de avonturen van Céline en wensen haar veel succes op deze nieuwe onderneming.

Meer nieuws

Meer nieuws

.