'Blind Gekocht'-kijkers verontwaardigd over nieuw seizoen: "Essentie van programma is weg"
COS

Het vijfde seizoen van 'Blind Gekocht' beroert de gemoederen. Niet alleen van de kijkers, maar ook van de kandidaten. Eén koppel kreeg donderdag weer een pijnlijke realitycheck.

Bart en Kinga drukten Kaatje en Niels donderdag met de neus op de feiten: met een budget van 315.000 euro een halfopen bebouwing in Erpe-Mere vinden, is een huzarenstukje. De reactie van Niels lokt op sociale media veel kritiek uit.

"Wat een seizoen, wat voor mensen kiezen ze uit? De meest dramatische... Sorry, wees realistisch, die mensen kunnen niet toveren", lezen we. "Wat een licht ontvlambare mensen hebben ze dit seizoen de kans gegeven", klinkt het verontwaardigd.

"Voor de tweede keer opgezet spel dit seizoen", reageert nog een misnoegde kijker. "Geen fijn programma meer op deze manier... Jammer, want het was een leuk format." En: "Beter met het programma stoppen", stelt nog iemand voor.

"Ik vind dat de essentie van het programma een beetje weg is. De bedoeling is om een geschikt huis te vinden en dan het nodige te renoveren. Maar ik krijg de indruk dat de kandidaten verlangen naar een mooi huis én dat het ook nog eens tot in de puntjes gerenoveerd wordt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.