Big Brother 'Big Brother'-winnaar Bart doet plechtige belofte: "Da's het minste wat ik kan doen'
COS
'Big Brother'-winnaar Bart doet plechtige belofte: "Da's het minste wat ik kan doen'
Foto: GoPlay

Zaterdag kwam het 'Big Brother'-experiment tot een spetterend einde. Het was Bart die won en met een cheque van 73.388 euro naar huis mocht gaan.

Na Jill en Salar is Bart de eerste Belg en veertiger die kon winnen. In een eerste reactie kort na zijn overwinning bedankt Bart al zijn fans. "Hartelijk bedankt, vanuit het diepste van m'n hart. Zonder jullie zat ik hier niet", zegt hij.

"Ik ga proberen - en dat beloof ik plechtig - de mensen die een kaartje gestuurd hebben en waar een telefoonnummer bij staat ga ik proberen zo snel mogelijk een berichtje te sturen om hen te bedanken. Da's het minste wat ik kan doen."

"Houd je telefoon in de gaten. Binnen dit en een aantal dagen, weken of maanden gaat er misschien een berichtje van mij komen. Ik weet niet hoeveel kaartjes ik gekregen heb, ik heb er totaal geen zicht op hoelang het gaat duren. Maar als er een telefoonnummer bijstaat, dan stuur ik een berichtje."

"Ik ga ook proberen om de groepen die mij iets gestuurd hebben een bezoekje te brengen, als het op mijn weg ligt, met een stukje taart of zo. Want zonder jullie had ik dit niet gekund."

Meer nieuws

Meer nieuws

.