Big Brother 'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy wil dringend wat kwijt na massale verontwaardiging
COS
'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy wil dringend wat kwijt na massale verontwaardiging
Foto: Play4

Deze week is het All or Nothing Week in het 'Big Brother'-huis. Daar hoorden al enkele straffe challenges bij, zoals de Freeze Game met op het spel: een hele week warm water.

Na een sein van Big Brother moesten de bewoners blijven staan zonder te bewegen. Zo konden ze warm water winnen. Maar dan werd plots de hond van Jolien het huis ingestuurd. Jolien barste in tranen uit, terwijl de hond tevergeefs aandacht zocht bij z'n baasje.

Op sociale media werd woedend gereageerd door fans van 'Big Brother'. "Wat is dit zielig, naar en gemeen van Big Brother", lazen we. "Wat een kutstreek. Voor zowel haar als voor die hond. Misselijk word ik ervan. Tranen schieten in m'n ogen", lazen we nog. En: "Walgelijk, kan het niet aanzien."

Enkele kijkers spraken zelfs van "pure dierenmishandeling". Bij 'Play Café' kreeg presentatrice Tatyana Beloy, die ook 'Big Brother' presenteerde van co-presentator Matthias Vandenbulcke de vraag of de hond oké is. "De hond is helemaal oké", bevestigde Tatyana.

"Het is wel echt heel triestig om te zien dat Jolien helemaal breekt. Maar de hond is helemaal oké. Haar vriend was er ook. Hij heeft de hond opgevangen. Hij is kwispelend naar huis vertrokken. Dat wil ik toch heel even duidelijk maken. No animals were harmed." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.