Big Brother 'Big Brother'-kijkers kunnen hun oren niet geloven: "Heeft ware aard nu laten zien"
COS
'Big Brother'-kijkers kunnen hun oren niet geloven: "Heeft ware aard nu laten zien"
Foto: GoPlay

Bart won deze week de power of nomination in 'Big Brother'. Hij besloot om Chayron, Lindsey en Ali op de nominatielijst te zetten.

Bij Ali is de nominatie nog niet goed verteerd. Hij richt zich met een 'speech' tot de camera's in de tuin. "Ik ben genomineerd. Volgens mij onterecht. De reden die Bart heeft gegeven klopt niet. Hij heeft hier gisteren eindelijk toegegeven waarom hij mij genomineerd heeft", klonk het.

"Ik heb mezelf geen enkel moment laten beïnvloeden, ik heb me geen enkel moment laten meeslepen met anderen", legt Ali uit. "Ik heb een discussie gehad met Bart, omdat Bart een mes in mijn rug heeft gestoken. Hij had mij beloofd dat hij mij niet zou nomineren."

De 'speech' van Ali valt niet bij alle kijkers in goede aarde. "Die vent wordt met de dag irritanter", klinkt het op Facebook. "Wat kinderachtig", vindt nog een kijker. "Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt met stemmen, maar Ali gaat het zeker niet worden, mopperkont."

"Calimero Ali. Niemand zou hem mogen nomineren", stelt iemand. "Sorry, maar heb jij vorige week ook niet je vriend Jason genomineerd? Man man toch", merkt iemand op. "Ik erger me zo aan die man. Wat een doordrammer. Hij mag wel een mes in Jason zijn rug steken."

"Amai, die is zo veranderd. Voor mij geen winnaar meer. Hij heeft zijn ware aard nu laten zien", vindt iemand. "Ik vond hem echt leuk, maar de laatste week laat hij steeds meer een heel vervelende kant zien", reageert iemand. "Hij heeft zijn eigen graf gegraven" en "Ali valt van zijn voetstuk af", lezen we nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.