Big Brother 'Big Brother'-bewoner vraagt zelf om exit: "Ik kan er niet meer tegen"
COS
'Big Brother'-bewoner vraagt zelf om exit: "Ik kan er niet meer tegen"
Foto: GoPlay

Zaterdag moesten we in 'Big Brother' afscheid nemen van Chayron. Hij verloor de strijd tegen maatjes Ali en Lindsey.

Het begint er steeds meer op te lijken dat de volgende 'Big Brother'-bewoner die zal vertrekken al bekend is. "Ik kan niet langer meer blijven. Nog een paar weken, dat lukt me niet. Dat weet ik 100 procent", klinkt het zondagavond bij Rob in de blauwe slaapkamer.

"Ik heb het fantastisch gedaan. Zo trots als een pauw op mezelf. Maar er staan me zoveel dingen tegen. Ik kan geen leuke gesprekken meer met jullie hebben. Ik merk dat het leeftijdsverschil te groot wordt. Ik hoor de hele dag Engels rondom me heen. Ik stoor me aan zoveel dingen. Ik kan er niet meer tegen. Dat meen ik echt."

Rob hoopt genomineerd te worden en zaterdag op die manier naar huis te gaan. "De opmerking in de live van Tatyana heeft hem doen nadenken. Hij beseft dat hij toch niet zo goed staat in de buitenwereld", klinkt het online. "Ja, die commentaar in de live heeft zijn sporen achtergelaten, eindelijk."

Al zijn kijker niet te spreken over de manier waarop Rob wil vertrekken. "Dit is gewoon laf. Wachten tot zaterdag, vraag je 24 uur aan en vertrek zelf. Lekkere sfeer zal er nu weer gaan hangen zeg deze week." En: "Rob, wees een man en ga zelf naar huis."

"Het is niet eerlijk dat hij op die manier wil gaan, hij moet er zelf uitstappen. Mijn inziens ontneemt hij zo de persoon die Power of Nomination heeft de kans om zijn/haar spel te spelen om er misschien een andere sterke speler uit te spelen in deze fase van het spel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.