Big Brother Ali zorgt voor enorme verrassing met 'Big Brother'-nominaties: 'Uitslag nu al overduidelijk'
COS
Ali zorgt voor enorme verrassing met 'Big Brother'-nominaties: 'Uitslag nu al overduidelijk'
Foto: GoPlay

De power of nomination was deze week in handen van Ali. Wie hij uiteindelijk besloot te nomineren, werd donderdagochtend bekendgemaakt. 

Rob werd al aan het begin van 'Dilemma Week' genomineerd door de meerderheid van zijn medebewoners. Nadat Ali de power of nomination won, moest hij de afgelopen dagen nadenken over wie hij naast Rob op het nominatiebord zou zetten.

Het werd hier en daar al gefluisterd, maar donderdagochtend werd het officieel bekendgemaakt: Ali heeft Jason en Jacqueline genomineerd. Op het eerste zicht een verrassende keuze, aangezien Ali en Jason het goed met elkaar kunnen vinden. Toch zit er een duidelijke tactiek achter.

"Als je van Danny en Michelangelo de battle wint, dan ben je enorm populair", zei Ali deze week meermaals. Dat herhaalt hij ook na de bekendmaking tegenover Chayron en Ias. Ali heeft het gevoel dat Jason Rob of Jacqueline naar huis kan spelen.

"Wat een stomme zet, Ali. Jij staat er volgende week op hoor", klinkt het scherp op sociale media. Toch begrijpen heel wat 'Big Brother'-fans Ali. "Goeie keuze, Ali. Ik snap de beweegreden. Mijn stem om te blijven gaat naar Jason", reageert iemand. "Heel slimme zet. Zo is hij zeker dat één van de andere twee gaat."

Amper enkele minuten na de bekendmaking wordt dat al duidelijk in een eerste poll. Met 82 procent van de stemmen is het onwaarschijnlijk dat Jason naar huis zal moeten. Rob kan dan weer op iets meer stemmen dan Jacqueline rekenen. Gaat zaterdag de vierde vrouw al naar huis?

Meer nieuws

Meer nieuws

.