Vriendin van Helmut Lotti is het kotsbeu en wil naar de rechtbank stappen: “Bel Jef Vermassen”
PMN
Vriendin van Helmut Lotti is het kotsbeu en wil naar de rechtbank stappen: “Bel Jef Vermassen”
Foto: Facebook

Mensen hebben meer dan ooit nood aan daadkrachtige regering met het coronavirus. En net nu zitten we al meer dan een jaar zonder regering.

De entertainmentsector is zeer zwaar getroffen door de coronacrisis. Een pak artiesten en acteurs zitten in een dramatische situatie. Voorlopig kunnen ze niet rekenen op steun van de overheid.

TV-Familie schrijft dat Marieke van Hooff (43), de vriendin van Helmut Lotti, er meer dan genoeg van heeft. Marieke is actief in het theater, speelt af en toe een gastrolletje in een tv-serie en doet ook stemmenwerk.

“Zou je een rechtszaak kunnen aanspannen tegen de partijhoofden wegens schuldig verzuim”, vraagt Marieke zich af op Facebook. “En ze gewoon geen loon laten uitbetalen tot ze hun job doen. Kan je als burger je geen burgerlijke partij stellen? Of als groep burgers?”

TV-Familie keek de reactie na en zag dat heel wat bekende Vlamingen haar steunen. Eén van hen is acteur Mathijs F. Scheepers. “Kan je het advocatenkantoor van Jef Vermassen niet bellen”, reageert hij. “Die komen toch op voor ‘de mens’?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.