Volgers van Lotte Vanwezemael denken dat er meer aan de hand is: "Daarom straal je zo"

door: COS
Lotte Vanwezemael in 'Generation MNM: The story of my life'
Afbeelding bron: VRT NU

Lotte Vanwezemael deelde afgelopen week een aantal mooie foto's op Instagram. Volgers merken meteen op hoe erg Lotte straalt.

"Prachtig om te zien hoe je telkens opnieuw straalt", klinkt het in de reacties op de meest recente fotoreeks van Lotte Vanwezemael. Er zijn zelfs volgers die zouden willen dat Lotte meedoet aan Miss België. Zelfs denkt ze daarvoor "te oud" te zijn.

Wat volgers ook is opgevallen, is de locatie van Lottes foto's. Ze bevindt zich namelijk in Eindhoven. "Bij Yorbe zeker?", bedenkt iemand zich. De volger verwijst naar Yorbe Vertessen, een Belgische voetballer die als aanvaller bij PSV aan de slag is, met wie Lotte goed bevriend is.

"Het valt me op dat foto in Eindhoven genomen is. Zou Yorbe er wat mee te maken hebben dat je zo straalt de laatste tijd of nog meer straalt dan voordien?", vraagt een volger zich luidop af. Relatiegeruchten staken al een keer de kop op. Eind december benadrukte Yorbe dat ze gewoon vrienden zijn.

In 'Dancing With The Stars' gaf Lotte een maand later dan weer toe dat er iemand is die ze leuk vindt. "Of het iets meer wordt, weet ik niet. Lukt het niet, dan is dat oké. Maar ik stel mezelf weer open naar anderen", zei Lotte toen. Is de vonk dan toch overgeslagen?

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!