Valerie De Booser gelukkiger dan ooit: “Dat geeft een fijn gevoel”
COS
Valerie De Booser gelukkiger dan ooit: “Dat geeft een fijn gevoel”
Foto: Instagram @valeriedebooser

Binnenkort lanceert VTM 2 een gloednieuw programma. In ‘Latem Leven’ volgen we verschillende inwoners van een van de rijkste gemeenten van het land: Sint-Martens-Latem.

Nathalie Meskens is heel enthousiast over haar veganistische levensstijl. Ze vertelde in een recent interview dat ze zelden nog verkoudheden of andere kwaaltjes heeft. Dat zette een aantal wetenschappers ertoe aan om te benadrukken dat vegan eten je gezondheid niet zal beïnvloeden. Pascale Naessens is zelf geen veganist. “Veel veganisten halen inspiratie uit mijn boeken, maar ik kan niet zonder een stukje vis of vlees op z’n tijd. Ik eet alles en ontzeg me niets”, aldus Pascale.

Ze vindt het een brug te ver om kinderen zo te voeden. “Ik respecteer mensen die vegan eten. Als zij zich daar beter bij voelen, zal ik dat niet in twijfel trekken”, zegt ze. “Maar ik geloof niet dat vegan de oplossing is voor onze gezondheids- en milieuproblemen. De mens is nooit veganistisch geweest, mensen zijn alleseters, dat is wetenschappelijk bewezen. In dat opzicht lijkt het me ook niet verstandig om kinderen veganistisch te laten eten. Maar als volwassene, waarom niet?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.