Valerie De Booser gelooft haar ogen niet: "Dat is echte haat!"
COS
Valerie De Booser gelooft haar ogen niet: "Dat is echte haat!"
Foto: Instagram @valeriedebooser

Riadh Bahri verscheen onlangs met de nieuwe mannendecolleté-trend op de rode loper van de Ensors. Op sociale media moest Riadh verschrikkelijke reacties lezen.

"Janet" en "Dat is geen man" waren maar enkele van de homofobe reacties die Riadh Bahri moest lezen nadat er artikels over de nieuwe trend met een foto van hem en Matteo Simoni verschenen. Riadh is er kaar mee en reageert met een krachtig statement op Instagram.

"Dat je de tijd en energie vindt om mensen die je niet kent te gaan uitkakken online... Hoe triest moet uw leven zijn?", klinkt het op Instagram. "En ja, ook de media dragen de verantwoordelijkheid. Ze modereren niet. Ze reageren niet. Ze deleten niet. Ze laten de haatcomments staan. Want dat is het. Haat."

Riadh krijgt heel wat steun. Onder meer Tom Waes deelde al een bericht op Instagram. "Ik wil dat mijn jongens kunnen opgroeien zonder angst om be- of veroordeeld te worden om wie ze zijn, wat ze dragen, of hoe ze zich uiten. You are a truly beautiful soul and just perfect as you are!", reageert Dina Tersago.

"Je hebt gelijk, dat is echte haat. Iedereen mag een mening hebben maar dan wel op een correcte manier. Ben ook al vaak geschrokken van hoe sommige mensen tegenwoordig reageren, zoveel haat. Vanwaar komt dat toch. Laat iedereen eens doen en laat iedereen toch eens zichzelf zijn dat blijft en is nog altijd het mooiste. Love wins, always", besluit Valerie De Booser.

https://www.instagram.com/p/CoXKcQENwdc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.