Valerie De Booser enorm aangedaan door verschrikkelijk nieuws: "Mijn gedachten zijn bij jullie"
COS
Valerie De Booser enorm aangedaan door verschrikkelijk nieuws: "Mijn gedachten zijn bij jullie"
Foto: Instagram @valeriedebooser

De afgelopen weken leefde Vlaanderen mee met de kleine William. William leed aan het zeldzame Menkes syndroom, een ongeneeslijke stofwisselingsziekte.

In december leek er even hoop te zijn. Marie en Dennis hadden in Barcelona een alternatieve behandeling gevonden. De geplande consultatie op 23 mei haalden ze niet. Williams toestand ging zo erg achteruit dat hij moest worden opgenomen.

William overleed op dinsdag 2 juni na een dappere strijd. Hij was amper veertien maanden oud. "William zijn sterk hartje wilde langer bij ons blijven, maar de rest van zijn lichaampje kon niet meer...", schrijven ouders Marie en Dennis op Instagram.

Williams ouders krijgen duizenden steunreacties van mensen die al weken en maanden meeleefden met het gezin. "Slaap zacht kleine straffe vechter", schrijft Valerie De Booser. "Heel veel kracht en moed in deze verschrikkelijke periode. Mijn gedachten zijn bij jullie."

"Fly high kleine leeuw. Wat ben je een held", klinkt het bij Kim Van Oncen. "Alle liefde en warmte van de wereld voor de mooiste ouders. Wij zullen jullie moedige prachtige leeuw nooit vergeten", zegt Anke Buckinx. "Enorm veel sterkte", aldus Julie Vermeire. Ook wij wensen Marie, Dennis en Williams dierbaren veel sterkte toe.

https://www.instagram.com/p/CeUAs2Lo_uK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.