Urbanus kijkt vooruit: “Na de corona wil ik deze pandemie”
PMN
Urbanus kijkt vooruit: “Na de corona wil ik deze pandemie”
Foto: Photonews

Urbanus zal ook blij zijn als de corona voorbij is. De komiek blikt in Humo terug op het voorbije jaar.

Meghan Markle heeft een klacht ingediend tegen de tabloidkranten Daily Mail en Mail on Sunday. Die hadden een persoonlijke brief van haar aan haar vader Thomas gepubliceerd. Uit gerechtsdocumenten die de Britse pers te pakken kreeg, blijkt dat het om een “private en vertrouwelijke” brief gaat die werd geschreven in een “stressvolle en bedroevende” periode.

Uit de documenten blijkt ook dat volgens haar advocaten maar een deel van de brief, die in februari werd geschreven, werd gepubliceerd. En dat daardoor “opzettelijk een gemanipuleerd beeld werd gecreëerd om Meghan in een kwaad daglicht te stellen”. Uit de weggelaten stukken zou namelijk blijken dat de hertogin wel nog om haar vader geeft.

Babyshower

Er wordt ook verwezen naar haar moeder Doria Ragland. In de Britse pers werd beweerd dat zij niet was uitgenodigd op de babyshower voor Archie. “Haar moeder was natuurlijk wel uitgenodigd en mijn cliënte heeft haar ook een vliegtuigticket aangeboden. Ze kon er echter niet bijzijn omdat ze professionele verplichtingen had”, klinkt het.

Ook het verhaal wordt getackeld als zouden zij en Harry heel wat belastinggeld gebruikt hebben om hun huis Frogmore Cottage te renoveren. Het zou om een bedrag van 2,7 miljoen euro gaan. Ook dat zou “volledig onwaar” zijn, wordt geclaimd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.