Tanja Dexters en haar vriend Michaël betrokken bij vechtpartij en er zijn beelden van

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters en haar vriend Michaël Peeters zijn betrokken geraakt bij een vechtpartij. Het gebeurde allemaal in Marbella.

Tanja Dexters en haar vriend Michaël Peeters raakten slaags met een ander koppel. Dat staat te lezen bij 'Het Laatste Nieuws'. 

Van de vechtpartij circuleren er nu ook beelden op What's App. Volgens hun advocaat Omar Souidi wil een man zijn wagen er snel parkeren in Puerto Banus, het havengebied van de stad.

Hij vindt dat Tanja en hun gezelschap wat traag wandelen. De man snijdt hen de pas af en rijdt letterlijk met z'n wagen over de tenen van de kennissen van Tanja.

Haar vriend Michaël doet teken dat de man moet kalmeren en dat er geen enkele reden is om zo te doen. Daarop volgde er een vechtpartij.

“Hij geeft daarop zowel Tanja als Michaël een duw, waarop zij in het verweer gaan. Ook de partner van die man bemoeit zich, en zet de aanval in op Tanja. Al bij al is het een storm in een glas hierbas. Er is geen bloed gevloeid”, klinkt het bij de advocaat.

"Ze gaan geen klacht indienen"

Tanja en haar vriend gaan geen klacht indienen, maar zijn wel diep onder de indruk van de gebeurtenissen. De advocaat heeft ook geen idee wie de beelden gemaakt heeft.

"Uiteraard is het niet fijn dat Tanja en Michaël op deze manier in beeld komen, maar ze willen ook niet ontkennen dat zij op de beelden te zien zijn", gaat hij verder.

"Ze willen via deze weg dan ook in de eerste plaats de context schetsen dat ze werden aangevallen. Die was bijzonder onprettig, maar ze gaan er niet verder van wakker liggen.” 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!