Sarah De Bie, echtgenote van Wout van Aert, reageert op kritiek

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Sarah De Bie heeft de handen in elkaar geslagen met 'Familie'- en 'De Buurtpolitie'-actrice Dorien Reynaert. Ze maken samen de podcast 'TwentyFourSeven'.

Dorien Reynaert is actrice, heeft een eigen zaak in hondenrevalidatie en runt een evenementenbureau met haar echtgenoot Robin Avonts.

Sarah De Bie kennen we vooral als de steun en toeverlaat van onze wielertrots Wout van Aert. Sarah heeft veel om handen, zo zorgt ze fulltime voor zoontje Georges, doet de boekhouding voor het gezin, de kledinglijn en de administratie van het vastgoed.

"Maar als iemand vraagt: 'Werk jij?', dan moet ik zeggen 'neen'. Want ik kan daar geen omschrijving aan geven."

Beide dames hebben een superdruk leven en maakten nu samen een podcast over hoe je als vrouw en mama vaak de balans moet zoeken tussen gezin en werk. Heel wat gasten doen bij hen hun verhaal over de zoektocht naar dat moeilijke evenwicht. 

"Toen we de teaser voor de podcast postten, reageerde iemand: 'Alsof die weet wat werken is.' Dat komt binnen", zegt Sarah in 'Billie' van Het Nieuwsblad. "Want die persoon oordeelt zonder mij of mijn situatie te kennen", klinkt het bij Sarah.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!