Nina Derwael heeft een besluit genomen over relatie met Siemen Voet na voetbaltransfer
COS
Nina Derwael heeft een besluit genomen over relatie met Siemen Voet na voetbaltransfer
Foto: Instagram @ninaderwael

Nina Derwael en haar vriend Siemen Voet gaan een grote uitdaging in hun relatie tegemoet. Siemen trekt voor lange tijd naar Slowakije.

Siemen Voet, die voetballer is, heeft onlangs een driejarig contract getekend met de club ŠK Slovan Bratislava. Tot voor kort speelde Siemen bij het Nederlandse PEC Zwolle. Nina Derwael moest telkens drie uur rijden om haar vriend te zien. Ze woonde dan ook voor een groot deel in bij Siemen.

Nu ligt dat wat ingewikkelder natuurlijk, maar Nina en Siemen zullen er alles aan doen om elkaar voldoende te blijven zien. Op vrijdag 1 juli vertrok Nina al een eerste keer richting Bratislava. "Mijn citytripjes voor het komende jaar staan dan al gepland, hé", schreef Nina bij foto's op Instagram.

Het ging wel om een blitzbezoek. Ondertussen is Nina weer aan het trainen. "Sinds mijn vriend nu in Bratislava voetbalt zal ik daar regelmatig mijn weekends doorbrengen", besluit Nina. De turnkampioene heeft dus besloten zoveel mogelijk vrije momenten te gebruiken om Siemen op te zoeken. Mooi!

Meer nieuws

Meer nieuws

.