Nick uit 'Big Brother' en zijn vriendin uit elkaar

door: PMN
Nick Kraft
Afbeelding bron: Play4

Er is geen goed nieuws over Nick Kraft. Hij en zijn vriendin Sandhya hebben besloten om een punt te zetten achter hun relatie.

Nick maakte het nieuws zondag zelf bekend op zijn Instagram. "Soms... Soms komen mensen bij elkaar voor een reden, soms gaan mensen bij elkaar weg voor een reden. Dit was onze laatste keer dat we elkaar knuffelden", schrijft Nick. 

"Dit was, wat het begin zou kunnen zijn van een heel mooie toekomst. Veel ups & downs, veel gebeurd, veel gezegd, veel geleerd, heel dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen."

"Nu elk ons eigen pad. Soms veranderen mensen niet, maar alles errond wel, en dat kan niemand veranderen, een avontuur van jewelste... Ik hoop dat jouw pad vol mooie dingen ligt, vol geluk, liefde, gezondheid en een mooie carrière."

"Vol positiviteit en een prachtige toekomst met alle lieve mensen rond je heen. Ook al zijn we niet meer samen, toch zal ik er altijd voor je zijn... Bedankt voor de les die ik heb geleerd, bedankt voor de liefde die ik heb gevoeld, bedankt voor de mooie momenten samen, bedankt voor de lieve woorden, bedankt Sandhya."

"Niemand is perfect, en laat dat net de les van het leven zijn. Hou je goed, want dat verdien je. I am what I am, I am just me." 

Tags nick kraft