Na turbulente Turkije-reis: Het loopt opnieuw helemaal mis voor Maithé Rivera en Sean Dhondt op vakantie
COS
Na turbulente Turkije-reis: Het loopt opnieuw helemaal mis voor Maithé Rivera en Sean Dhondt op vakantie
Foto: Instagram @seandhondt

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera zijn op vakantie in Mexico. Die reis verloopt niet van een leien dakje voor het koppel.

Afgelopen zomer gingen Sean Dhondt en Maithé Rivera op vakantie naar Turkije. Een discussie resulteerde daar in een slaande ruzie. Nu loopt het opnieuw helemaal mis op vakantie. Al kunnen Sean en Maithé daar nu helemaal niks aan doen.

"Ik zou zeggen: nooit vliegen met Tap Air Portugal", klinkt het bij een woedende Maithé op Instagram Stories. Na een vertraging van twee uur kregen ze bij aankomst in Cancun te horen dat hun valiezen niet toegekomen waren. "Onze bagage is 'verloren'."

Hun handbagage moesten Sean en Matihé ook verplicht inchecken, terwijl ze op het vliegtuig zagen dat er nog voldoende ruimte was. "Ze hebben geen idee waar onze bagage is. Nu moeten we gewoon alles opnieuw aankopen en hopen dat onze valiezen deze week nog toekomen."

Vandaag laat Maithé weten dat ze hun bagage nog steeds niet gekregen hebben."Derde dag zonder valies. Zonder enige informatie. Erover dit... Bedankt, Tap Air Portugal", schrijft een terecht boze Maithé. Ondanks de tegenslag proberen Maithé en Sean er wel het beste van te maken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.