Na geruchten over relatie met Aaron Blommaert: Gloria Monserez doet verrassende ontboezeming over partner
COS
Na geruchten over relatie met Aaron Blommaert: Gloria Monserez doet verrassende ontboezeming over partner
Foto: Instagram@ gloria_monserez

Enkele maanden geleden vertelde Gloria Monserez dat ze niet langer single was. Op dat moment deden al maanden geruchten de ronde over een relatie met Aaron Blommaert.

Tijdens de kerstperiode van 2021 leek het alsof de familie van Aaron Blommaert zijn relatie met Gloria Monserez per ongeluk wereldkundig had gemaakt. Aaron en Gloria vierden namelijk samen kerst. Voor velen een duidelijk teken dat ze een koppel vormden.

Gloria en Aaron, die elkaar leerden kennen door de Ketnet-talentenjacht 'Wie wordt wrapper' in 2019, reageerden niet meteen op het 'nieuws'. In Humo ontkende Aaron de geruchten enkele maanden later wel.

"Gloria en ik hebben het er weleens over gehad, en we waren het er meteen over eens dat we beter gewoon niet reageerden. Want als je zegt wie het niet is, moet je natuurlijk ook zeggen wie het wél is. En daar hebben we allebei weinig zin in."

Gloria is smoorverliefd op haar 'mystery man'. "We kunnen samen heel hard lachen", zegt Gloria in Het Nieuwsblad. "Dat is mijn grote liefdestip: zorg ervoor dat je meer kan lachen met elkaar dan ernstig te zijn. Als dat lachen niet meer kan, moet je uit elkaar gaan."

"We zijn al bijna drie jaar samen", verklapt Gloria. "Nu wist ik voor het eerst: oké, dit zit goed. Ik kan echt wel zeggen: dit is de liefde van mijn leven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.