Met deze originele geurige kerstcadeaus scoor je sowieso tijdens de feestdagen

door: COS
Geschenk
Afbeelding bron: Pexels

De feestdagen komen er weer aan. We zullen die iets anders dan we zouden willen moeten vieren, maar cadeautjes worden altijd erg geapprecieerd.

Een parfum wordt vaak, zowel aan vrouwen als aan mannen, als kerstcadeau gegeven. Wil je het iets origineler aanpakken? Kies dan voor een van deze cadeaus:

1. Heeft de persoon in kwestie een signature geurtje? Dan kan je bijvoorbeeld eens nagaan of er een bijpassend beautyproduct beschikbaar is in de parfumlijn. Zo kan je hem of haar verrassen met een herkenbare bodylotion of douchegel.

2. Een bad kan erg rustgevend werken, zeker in deze turbulente tijden. Tegenwoordig gaan de ‘bathbombs’ massaal over de toonbank. Die kan je in verschillende geuren en kleuren vinden.

3. Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar huis goed ruikt. Daar helpen geurstokjes erg goed bij. Ze komen in verschillende maten en zorgen in de meeste gevallen zelfs voor een mooi decoratiestuk.

4. Is het budget beperkter? Kies dan voor een mooie geurkaars. Zeker rond de feestdagen zorgt zo’n kaars voor de juiste sfeer in huis.